I lager.
Antal: 100

Peugeot Sommelier Set Aros, Baltaz & Epivac

1 365 kr

Peugeot Vinset

1. Baltaz Dark korkskruv 

2. Epivac Vakuumpump 

3. Aros Hällpip

1. Peugeot Baltaz korkskruv är genial och överraskande. Handtagen håller flaskan på plats för att ta bort korkar utan ansträngning.
Peugeot Baltaz Dark korkskruv är en klassisk modell av sommelier. Endast i utseende, eftersom detta extremt geniala system verkar i två rotationsaxlar och gör det möjligt för dig att ta bort en flaska i en enda rörelse.

Denna manuella korkskruv har också en folie-skärare och en flaskhattborttagare. Kompakt, perfekt ergonomiskt och extremt robust, detta verktyg är en fantastisk följeslagare för alla kännare och resenärer. Designen har mycket rena linjer, vilket gör denna korkskruv till ett verkligt vackert vardagligt föremål.

2. Din öppna flaska vin kan förvaras i flera dagar tack vare Peugeot Epivac vakuumvinhållare. Pumpen avlägsnar luft ifrån vinflaskan och på så sätt håller ditt vin i 2 till 8 dagar efter att flaskan öppnats. 

Peugeot har designat Epivac för att ta hand om detta. Vakuumpumpen begränsar oxidationen av vinet. Ett vackert sätt att fortsätta njuta av ett gott vin och komma ihåg ett lyckligt tillfälle! Epivac levereras med 2 vinproppar.


3. Aros hällpip gör det lättare att servera röda viner genom att underlätta deras syresättning och avslöja deras aromer, samtidigt som risken för fläckar på duken tas bort.

Under sin eleganta, stål- och akryldesign döljer Aros vinhäll en dubbelfunktion som underlättar servering av vin vid bordet. Den har en silikonluftare som gör att vinets arom kan avslöjas tack vare dess syresättning. Den har också en hällpip som styr flödet av vinet samtidigt som risken för fläckar på duken avlägsnas. Aros kommer att anpassa sig till alla typer av vinflaskor.


I mer än 200 år har Peugeot föreställt, designat och tillverkat föremål för ditt dagliga liv, med målen användarvänlighet och det rätta uttrycket för smaker. Den ständigt förnyade tekniska förmågan har gjort Peugeot varumärke till det obestridda riktmärket för fabriker. Drivet av vårt arv fortsätter Peugeot att uppfinna smakinstrument och förvandla dem till lekplatser för just din smakupplevelse.